Δευτέρα 16 Απριλίου 2007

Πετράκη εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι ΠΑΕ Ολυμπιακός




ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΘΥΡΑ 7 ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΥΡΑ 7 ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΜΕ ΨΥΧΙΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ) ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ 'Η ΕΚΑΤΟ ΚΑΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΡΩΣΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ OLYMPIA
COS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ (ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ) - Η ΘΥΡΑ 7 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ...

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΜΕ ΗΡΕΜΑ & ΩΡΑΙΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ.....

ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΡΑ 7 ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ....


ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥΣ...

Το κείμενο ανήκει στο σύντροφο Takounas.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για σου συντροφε! Λες για παλιες και νεες γενιες.. Δεν εχω δει πολλα απο τα παλια και ισως να εχω υπερ κτιμηση.. Αλλα σιγουρα αφτο που βλεπω σημερα δε μου αρεσει... Κερκιδα που τραβαει δε τραβαει και γυρω ολο φλοροφατσες δε ξερω αν αυτοι που καναν πριν καποια χρονια τι διαφορα φυγαν η αποσυρθηκαν η πες το οπως θες.. Αλλα η θυρα 7 δε ειναι οπως παλια και δεν ειμαστε οπως ειμασταν με επιθετικη νοοτροπια σκεψης απεναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ολοι αγαπαμε και μεγαλωσαμε μαζι.. Γνωμη μου ειναι οτι αν καποια στιγμη περασουμε νεα πετρινα χρονια τοτε μονο θα ξεκαθαρισει η κερκιδα και θα μεινουν μονο πραγματικοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πραγματικοι οπαδοι που φωναζουν δυνατα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μεχρι να κλεισει ο λαιμος και ας χανει η ομαδα...
τζατζG.7